top of page

Compañera Counseling

Bij verwerken van verlies

Compañera bij Verlies

Companera Counseling bij rouw en verlies voor

Ouder(s), verzorger(s), leerkrachten die op zoek zijn naar iemand die

  • Tijdelijk meeloopt en meedenkt.

 

  • Steun en adviezen geeft.

  • Een luisterend oor wil zijn.

  • Helpt zoeken naar lichtpunten in een moeilijke periode.

Maar vooral voor de kinderen en jongeren die onder hun zorg vallen en er meestal zelf rechtstreeks nog niet om kunnen of durven vragen.

 

Ben je ouder dan 16 jaar, dan kan je direct zelf contact met mij opnemen. Ben je 16 of jonger, vraag dan aan je ouder(s) of zij dit voor je willen doen. Ik werk met en voor kinderen en jongeren van 0-18 jaar.

 

 

Companera Counseling bij rouw en verlies voor

(jong) Volwassenen die alleen of in een groep begeleiding kunnen gebruiken in de zoektocht op het pad waar rouw meegedragen wordt.

Contact kan worden opgenomen via mail/telefonisch.

Compañera bij een te zware rugzak

 

Het kan goed zijn om te weten dat er iemand is die op momenten dat het zwaar is, de “zgn rugzak” met ballast even wilt meedragen. De inhoud kritisch durft te bekijken, maar bovenal wilt luisteren.

Even het kind in de belangstelling. Met of juist even zonder de zorgen voor, over die ander. Even die “kleine dingen” uitvergroten, omdat het even mag.

 

Soms kun je net even een extra steuntje gebruiken om te leren omgaan met het verlies. Een “vertrouwenspersoon” die een ander licht kan werpen op het gebeurde. Iemand die verder weg staat dan die lieve zorgende familie die zelf ook allemaal eigen verdriet hebben.

4Geel-700.jpg
bottom of page